Hair trend: Cornrows


ALL ABOUT THE HAIR Let's talk about hair. Nu mijn haar weer volop groeit kan ik eindelijk meer met mijn haar doen! Een paar jaar geleden was dat wel anders, alle kapselformaten heb ik de laatste jaren wel gezien..zelfs assymetrisch van opgeschoren naar lang. Totaal blij als ik nu ben met mijn halflang staartje besefte ik me dat ik ook weer vlecht(en) in mijn haar kan..en laat Cornrows nu net weer geaccepteerd worden in 2014..als je afvraagt wat dit inhoud, ik leg het in dezde trend-hair-update-1.0 uit!
Cornrows is een typisch gevalletje van Hate or love at first sight. De standaard cornrows kennen we allemaal wel denk ik, de kleine vlechtjes in je haar die boven op je kruin beginnen..zelf  vind ik de dikker cornrow echt heel gaaf staan. Een beetje edgy & stoer kan je het wel noemen, maar het kan ook prima naar een gala gedragen worden. Cara delevingne heeft vaker een vlechtje (cornrow) aan de zijkant van haar haar en wat staat haar dat goed. Je hoeft niet heel je haar te doen als je dat te heftig vind..subtiel en classy. Nog steeds geen idee welke haarstyle deze inspiratie en variaties op zijn gebaseerd? klik dan op deze link 

Wat me trouwens ook een leuk idee lijkt om uit te proberen is om je haar als een paar dikke vlechten in te vlechten op deze cornrows manier en dan de helft los laat hangen en vervolgens de finish in touch geeft met een krultang. Misschien moet ik maar eens een youtube kanaal gaan aanmaken voor filmpjes waarin ik dit uittest? But for now, een filmpje waarin deze haarstyle uitgelegd wordt, je kan het filmpje hier bekijken. :)

 Laten jullie deze haarstyle aan jullie voorbij gaan of vinden jullie het wel wat hebben? 

11 opmerkingen

 1. Ik vind het wel wat hebben, maar zelf houd ik mijn basis kapsel, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zo vet! Helaas staat het mij niet ): Anders had ik het allang!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nawh, dat is wel jammer, het moet inderdaad wel bij je gezicht passen zoiets! :(

   Verwijderen
 3. Doet me denken aan Tricia uit Orange Is The New Black... :-) Niet zo mijn ding. Vind het niet mooi dat je al die 'kale' huid er door ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het gaaf, heb alleen geen handige moeder of vriendinnen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit zo geweldig! Als ik zulke kapsels zie baal ik weer even dat ik het korter heb geknipt haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dat is een van de redenen dat ik mijn haar heb laten groeien weer haha! :)

   Verwijderen
 6. Gaaf die vlechten!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit ook super mooi! Doet mij weer denken aan Alicia Keys. Ik heb een smal ovaal gezicht, en dit past helaas niet bij mij. Ik maak nu enkel een schuine vlecht.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.