End of season?

TIME FOR (TRENCH)COATS Ik had hoge verwachtingen dat de zomer nog wel een tijdje zou duren, maar op dit moment neemt de regen het op tegen de zonneschijn en de wind laat een koud briesje achter. Aan alles komt een eind, dus ook deze mooie zomer..eigenlijk, stiekem, heb ik best wel zin in de herfst. Morgen is mijn eerste schooldag en als opdracht had ik gekregen om een jas te maken, die laat ik jullie vandaag zien in deze outfit post! Deze mantel is perfect voor het wat onbestendige weer nu..check it out! 

Mantel zelfgemaakt | Jurkje H&M | Sokjes Bershka | Horloge CASIO | Clutch My moms

Hii Guys!

Morgen moet ik er dan toch ook echt weer aan geloven: De eerste schooldag na de zomervakantie. Het zal gelijk een spannende dag worden, aangezien ik de beoordeling heb van mijn zomeropdracht. De laatste dag van de vakantie kreeg ik te horen dat ik een opdracht moest uitvoeren in de vakantie omdat ik iets te laat ingeleverd had..balen! Maar goed, natuurlijk weer een goede reden om achter de naaimachine te kruipen en doen wat ik leuk vind. De stof en het kant (zie kanten details op mouw) komt helemaal uit turkije..meegenomen toen we een ''roadtrip'' gingen maken daar! Het heeft een mooi ingeweven patroon met prachtig garen. :) Het model van de jas is een mantel model en valt dus recht naar beneden, de achterkant van de jas heeft een split en hij is gevoerd met zalmroze stof. Als detail had ik een parelkraagje gekocht die je er bij kan dragen om het wat meer uitstraling te geven. Onder of over de jas, het staat beide leuk! Wat vinden jullie van dit soort model jassen? Dit model jas ga je in de herfst/winter vaak tegen komen in de winkels, sneakpeak, just to let you know! :)

Als ik iedereen in mijn omgeving zo aangehoord heb, vinden ze het niet bepaald tof dat het weer aan het omslaan is. Zelf heb ik er totaal geen problemen mee, waarschijnlijk ben ik een van de weinige. Herfst hoort samen met zomer bij mijn favoriete seizoenen. Opgekruld in warme truien weer heeft ook wel wat, sweater weater is the better weater right?

xxxx, liefs.

23 opmerkingen

 1. Knap dat je je mantel zelf hebt gemaakt! Prachtig kleurtje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die jas is zo vet! Het kleurtje is ook zo mooi! Dat je hem zelf hebt gemaakt echt wauwie!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woa, die jas is echt heel mooi! Love it. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat knap dat je zoiets kan maken! Succes met je eerste schooldag. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Begin nu toch wel een beetje de kriebles te krijgen voor morgen haha!

   Verwijderen
 5. Wat een prachtige zelfgemaakte mantel! Heel mooi.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw heel mooi :) Leuk dat je ook een modeopleding doet! Ga je na deze opleiding nog een studie volgen? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi hi! Dankjewel! :) Ik doe nu fashion & design, zat bij inge in de klas twee jaar, die gaat nu naar het Amfi toe! Ik twijfel nog een beetje wat ik hierna wil ga doen qua opleiding, het Amfi lijkt me geweldig voor mijn toekomst, maar de HKU lijkt me ook een fijne school qua mode-opleiding! Nog twee jaartjes om erachter te komen haha. :)

   liefs. xx

   Verwijderen
 7. Wauw je mantel ziet er mooi uit!
  Knap dat je die zelf gemaakt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat knap dat je zoiets zelf kan maken, hij is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap dat je dat kan maken. Vind je outfit erg leuk bij elkaar, maar ik denk dat het geheel mooier was geweest als je een mooie lach had opgezet! =)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dat zei mijn fotograaf aka my dad, ookal! Zal op de volgende foto's proberen te lachen haha. Liefs. xx

   Verwijderen
 10. super mooie kleur en model van de coat !!
  succes @ school weer :-)

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een frisse kleur. Hij staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie outfit! De jas is echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat onwijs gaaf dat je die zelf hebt gemaakt :D

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.