Turkish flower blossom

GREETINGS FROM TURKEY Twee dagen, veel lekker eten en zon later, een update vanuit het heerlijk warme Turkije! Ondertussen ben ik al helemaal in de vakantie stemming en natuurlijk helemaal ingeburgerd in dit fijne vakantie gevoel. Wat ik zo leuk vind aan op vakantie gaan is het omkleden voor het avond diner..de mooie jurkjes mogen en kunnen dan eindelijk uit mijn gadarobe en om niet te vergeten, draag ik dan een keer hakken, want dat gebeurt haast nooit!

Wat draag ik?
Dress V&D | Heels Supertrash | Oorbellen J14

Vanavond droeg ik het jurkje waar ik gelijk weg van was toen ik hem zag hangen. Wanneer je het jurkje aan de voorkant ziet, is hij al mooi door de plooien, subtiel maar mooi..maar wanneer je je omdraait zie je pas de eyecatcher. De achterkant van de jurk is afgezet met kant waar de rits zich onder bevind, die je dus ook helemaal niet meer ziet. Pretty! Verder draag ik hakken van Supertrash, die ik niet zo vaak aanheb. Eigenlijk zijn ze ook niet van mij, maar van mijn moeder..maar sinds mijn moeder ze te hoog vind, heb ik mezelf tot eigenaar verklaard ghehe.

Wel moet ik nog maar eventjes goed in de zon gaan zitten, want dat bruin worden is ook nog een vak apart haha. Het is hier nu zelfs nog 31 graden, goed te doen met een heerlijk drankje naast je en wat live muziek op de achtergrond. Hier kan ik het zeker wel goed uithouden, zeker geen straf! Ik ga nog even genieten van de avond en wens jullie ook nog een fijne avond in het fijne nederland toe, met vooral het heerlijke weer wat we altijd hebben. (uhum) Wat een wedstrijd trouwens gister, balen!, maar we hebben het wel weer zo ver geschopt, letterlijk en figuurlijk..maybe next time. ;)

Ik probeer wat heerlijk weer naar jullie kant te sturen, maar ik kan niks beloven.
Much love, Allicia

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.