Sieraden van juwelier4.nl

DIAMONDS ARE GIRLS BEST FRIEND Dat zeggen ze wel eens en waarschijnlijk is het nog waar ook. Je kan het ontkennen of toegeven, maar uiteindelijk heeft iedereen toch wel een klein zwak voor deze glimmertjes. Helaaas voor veel van ons nog iets te duur, maar niet getreurd, ik heb een leuke webshop ontdekt met prachtige statement kettingen en als kers op de taart een kortingscode voor jullie als je iets bestelt..klinkt niet verkeerd hé :)? Hii guys! 

Zoals jullie al in het voorstukje lazen heb ik een super toffe webshop ontdekt; www.juwelier4.nl Hier verkopen ze allerlei soorten sieraden..dus ook als je niet van glimmertjes en diamantjes houd. (wat ik me haast niet kan voorstellen, kijk hoe prachtig die oorbellen zijn!) De oorbellen vind ik het prachtigst. Ze maken zelfs elke simpele outfit perfect af. Normaal ben ik niet van de hangers, maar voor deze maak ik een uitzondering, ze zijn prachtig! Binnenkort een outfit online met deze mooie sieraden. Maar eerst moet ik nog maar gaan kiezen welke ik als eerste wil gaan dragen, hmm moeilijk, ze zijn allemaal mooi!

Er staat momenteel een collectie online die een beachy/bohemian/ibiza look heeft..perfect voor het zomerse seizoen wat er aan gaat komen. Net als vandaag, wat een heerlijk weertje! De twee armbandjes op de laatste foto zijn een voorbeeld van deze collectie. Weg met die oncharmante loombandjes hihi. 

Als je tijdens je bestelling de code AR doorgeeft krijg je via mijn blog 10% korting op je aankoop! Om op de hoogte te blijven kun je ook de facebook van Juwelier4.nl liken voor alle nieuwe updates..en regelmatig worden er ook win-acties georganiseerd, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Ik ben benieuwd wat jullie van deze webshop vinden, laat vooral een reactie achter bij de comments. :)

Fijn weekend,
xxx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.