S is for summer

VACAY FEELINGS Zonneschijn, wat ben je fijn, kan je niet gewoon, heel het jaar hier zijn? En dan twee weekjes met kerst weggaan zodat het even kan sneeuwen met de kerst? Volgensmij is dit toch wel het beste idee wat ik ooit gehad heb..maar helaas ben ik geen moeder natuur. De wonderen zijn de wereld nog niet uit en daarmee bedoel ik ook, dat ik overgestapt ben naar steeds kleurige kleding jaja. Oke, ik moet toegeven dat ik net weer twee donkere items heb gekocht in de Zara sale..maar die waren te perfect om niet te kopen..soon on the blog, but first..geen selfie, maar een colorfull croptop post. :)
Wat draag ik?
Volant top ZARA | Chiffon blouse VERO MODA | High waisted lace shorts H&M

Hello dear lovely readers,

Zomervakantie is al een tijdje aan, al drie mooie weken om precies te zijn..dat betekend nog drie weken te gaan voordat ik weer hard aan school moet gaan werken..of dat doe ik nu eigenlijk al een beetje. Om een lang oer saai verhaal kort te maken......maak van elk dagje iets tofs, want voor je het weet, zit je weer aan je toffe tentamens, tof, kuch. Er zijn nog zoveel toffe dingen die ik wil doen deze vakantie, maar geen idee, wanneer ik het moet doen.Hashtag #SummerBucketlist Wat staat er op jullie summer bucketlist? :)

Nog een wijze tip van een nepginger
Don't count the days, make the days count.

ps. deze foto's zijn gemaakt met mijn plasticfantastic camera lens..ik kan nu al denk ik niet meer zonder, net zoals het fijne weer, ijsjes, uitslapen, zwemmen in meertjes, ananasjes, zomerse muziek en oh moet ik nog even doorgaan?

1 opmerking

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.