Patterns & collorbombs

SUNSHINE SUMMER READY Wooohh, we're going to Turkey! Hoe leuk is het als je ouders twee weken van te voren beslissen dat je op vakantie gaat. Het eerste wat toen in me opkam was dat ik moest gaan winkelen..wat een totale straf is als je mij kent..ahum. Vandaar een summer update van mijn summer wardrobe, it's sunshine ready!Crop top ZARA - Flowercrown SoLow - Shirtje met split H&M - Peplumtop ZARA

 ONLY - H&M - Vero Moda

Jurkje met bloemen V&D

Hii  fashionistha's! :) 

Nu ik dit artikel zo fijn achter mijn laptop zit te typen, kijk ik uit het raam en de regen komt met bakken uit de lucht. Ben ik even blij dat ik nu binnen zit en de gedachte dat ik vanavond naar turkije vlieg..maakt me nog veeel blijer. Weg van het onbestendige weer in Nederland, Turkije I am reaaddy. Vorige week ben ik samen met Noor, op de eerste dag dat mijn OV studentenkaart inging naar Utrecht en Denbosch geweest. We waren allebeide van mening dat we er maar gelijk gebruik van moesten maken..en sinds dat we allebeide nieuwe zomer kleding nodig hadden..hoe kan het ook anders, een shoppingdagje wiehiee.

Eerst zijn we naar Utrecht geweest en heb ik een prachtig jurkje met bloemetjes gekocht, de achterkant, wat je niet op de foto's kan zien, is open en afgezet met kant..liefde op eerste gezicht was het geval. Je snapt ook dus wel dat dit jurkje allang veilig in mijn koffer ligt. Daarna ben ik goed geslaagd bij de ZARA waar ik een cropped top heb gekocht met aparte, soort van, geverfde stukken erin. & ik denk dat ik nog nooit zoveel verschillende kleurtjes en printjes heb aangeschafd tijdens het shoppen, of mag ik gerust zeggen..ever! Ik word er zo blij van en het geeft me echt een zomers gevoel, en tjah dat moeten we hebben, vooral in Turkije.

Ik kan wel zeggen dat ik goed geslaagd ben en kan niet wachten tot ik de eerste outfit post uit turkije met jullie kan delen, met natuurlijk een van deze items! 

For now, have a nice day, doe geen dingen die ik ook niet zou doen. ;)
much love, Allicia-Maria

ps. voor meer updates volg dan mijn instagram account, waar ik dagelijks update.

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.