Orange mood

HAPPY NEW HAIR Een ding wat je in overvloed ziet op deze foto: Oranje! Het Wk is net afgelopen en wie kan er nu geen genoeg van krijgen..juistem je snapt het al. Oranje kleding zullen we maar even achter ons laten, maar mijn haar daarin tegen, het is een beetje peentjes oranje geworden door de highlights die ik erin heb laten zetten. Happy new hair & happy new clothes, outfitpost it is! En er is nog wat nieuws wat jullie op salad of vogue gaan merken..:)

Wat draag ik?
Gilletje Gustav | Shorts Vintage | Tuniekje SOHO | Casio horloge 

Hii guys!

Het drama van haren verven, iedereen is er zo onderhand wel mee bekend, de zogenaamde fijne uitgroei..wat er oh zo mooi uit ziet, ahum. Na al het gezwem in de zee en het chloor water was mijn haar al stukken lichter geworden, maar om het helemaal te verfen vond ik een beetje zonde, want ik wil mijn eigen haarkleur een beetje terug zien te krijgen. Dus ik dacht, waarom geen highlights..en dit was het resultaat. Zelf ben ik er best wel blij mee, het loopt een beetje van licht naar donkerder over en ik voel me net een blije wortel. Inge had gelijk, het ginger leven is heel tof gheghe. 

Nog meer veranderingen 
Een paar daar geleden was ik in een spontane bui en bestelde ik de lens 50MM..nouja, heel spontaan was het eigenlijk ook niet. Want ik wilde deze lens al een tijdje, bij meerdere bloggers zag ik deze lens en alles ziet er zoveeeel proffesioneler en mooier uit, I like. Deze foto´s heb ik ook met de 50 MM lens gemaakt, het wazige effect zie je nog niet heel goed, omdat ik deze foto´s met de timer gemaakt heb ( wat een heel karwij was omdat je niet kan inzoomen haha) Dusssss vanaf nu, foto's op de blog met deze lens <3

Last but not least, my outfit! Hoe leuk is het tuniekje wat ik aan heb? O´well zelf vind ik hem echt leuk, hij is van een van mijn beste vriendinnetjes geweest, wat we wel vaker doen: Kledingruil. Als ik iets heb wat ik niet meer draag enzo, dan geef ik het aan haar en nu dus andersom..Ik ben er blij mee, net als het nieuwe gilletje wat ik draag: It's all new (: 

Laat me weten wat je van deze outfit(foto's) vind, berichtjes zijn altijd leuk! 
Liefsss,
Allicia

1 opmerking

  1. Wat heb jij een mooie blog en een toffe stijl! Super toffe foto's ook. Je hebt er een nieuwe volger bij :) X

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.