Holiday adventures

BACK ON TRACK Turkije 2014, wat was je leuk dit jaar! Gister ben ik terug gekomen uit het heerlijke warme landje en dan stap je het vliegtuig uit, is het hier ook heerlijk zomers weer, toch zat ik nu liever nog in Turkije bij het zwembad of liggend in de golfjes van de zee. Maar aan al het leuks komt het einde..so I'm back on track, hiephoi! :)
Hey hello bonjour en natuurlijk een goede avond lovely's,

Gister ochtend was het alweer tijd om weer naar huis te gaan. 12 daagjes weg geweest van de Nederlandse aardbodem en om heel eerlijk te zijn heb ik het niet echt gemist hier hoor. Het went heel snel, heerlijk eten, mooi weer, prachtige natuur en een goed verzorgd hotel, last but not least; leuke mensen leren kennen. Mensen over de hele wereld kom je tegen die ook vakantie aan het vieren zijn, soms klikt het en soms niet, dan ga je gewoon weer een praatje maken met anderen mensen. :) Afscheid nemen daarintegen vind ik echt verschikkelijk stom, dan heb je eindelijk een tof iemand ontmoet..en dan moet je al weer naar huis, zucht. Hopelijk is het nog niet het einde, want gelukkig bestaat er zoiets als skype, hallelujjah!

Turkey adventures | De foto's die je hierboven ziet heb ik gedurende de vakantie gemaakt :) De eerste paar dagen heb ik eigenlijk niet zo heel veel foto's gemaakt, ik had het veel te druk met het zwemmen en alles wat we gedaan hebben, dus ja ook het luieren. Daarom kwamen er bijna geen artikels online op mijn blog, maar hier ben ik dan weer, met een heleboel foto's uiteindelijk nog. Ik vind het altijd zo leuk om foto's later weer terug te kijken en weer herrineren op te halen. Daarom laat ik een aantal foto's van de vakantie misschien afdrukken en ga ik een zomerplakboek maken met allemaal herinneringen! Super tof om later terug te zien. :)

Zoals je op de foto's zien zijn we ook naar een waterstuwdam geweest vlakbij Side. Wat is het prachtig daar om foto's te maken. Die dag hadden we een autotje gehuurd en zijn we gewoon de bushbush in gaan rijden en kijken waar we uitkwamen, te leuk! Zo kwamen we nog meer meertjes tegen (waarvan het water oh zo koud was, ik denk maar 10 graden brr?!)

Turkije was helaas alleen niet zo leuk voor mijn mobiel, hij heeft het deze vakantie begeven wat ik echt heel naaar vind. Nu kan ik niet meer whatsappen met mijn vriendinnetjes, dus nu maar weer oldskool lange mails sturen.(wat ik eigenlijk ook wel weer cool vind, het heeft wel wat haha) Wel kan ik nu voor een mooie nieuwe mobiel gaan kijken, ik denk dat het een iphone word gheghe :) Offf de nieuwste sony, waarmee je onderwater foto's kan maken, wie wil dat nou niet..?!

Zo, dit was het dan zo ongeveer, er is nog wel meer om te vertellen, maar dan wordt deze blogpost een beetje te lang, wel wil ik nog even zeggen hoe erg ik het vind van het vliegtuig ongeluk wat er gebeurt is. De laatste dagen kan ik en ik weet zeker heel Nederland nergens anders aan denken. Mijn gedachtes gaan uit naar de families en kinderen die zijn omgekomen </3

Liefs, Allicia

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.