Vintage shorts & Cut-out boots

OUT & ABOUT Hey hoi lovelies, long time no see. Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt is het de afgelopen week wat rustig geweest rond mijn blog. Het lijkt wel of de drukste dagen van het schooljaar nu pas aanbreken. Vandaag dan ook {eindelijk} weer een nieuwe outfit post, met twee nieuwe items die ik beide in Antwerpen gekocht heb! Say hello to my new vintage shorts & cut-out boots. <3 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
High waisted short Vintage | Blouse Primark | Schoenen New Yorker | Hoed H&M

De cut-out boots & het highwaisted shortje had je misschien al gezien in mijn Shoplog van Antwerpen. Sinds ik deze laarsjes gekocht heb, twee weken geleden, heb ik ze tot zover ik me kan herrineren,  elke dag aan gehad. En ja, ik draag ze zeker ook nu. Ondanks ze eigenlijk niet mijn maat zijn..lopen ze echt fijn, zonder sokken is een ander verhaal, maar ze lopen fijn! Eindelijk kan ik mensen subtiel door de ''cut-outs'' mijn te leuke sokken collectie laten zien ghehe. :)

Mijn laastse schooldagen van het jaar zijn zo ongeveer aangebroken en je zou denken dat je dan juist bijna niks doet meer op school. Eerder het tegenovergestelde..wat een drukte. Drie kledingstukken (2 blazers en een jurkje) af zien te krijgen plus een collectieboek minus social life..but hey..bijna vakantie! Hopelijk kan ik alles optijd afkrijgen en de laatste periode nog goed afsluiten. :) Dat word nog eventjes een week flink lang door werken en misschien nacht werk..daar gaat mijn nachtrust zzzZ. En ohja, om niet te vergeten, morgen ga ik naar One Direction WWA tour in Amsterdam, dat kan er ook nog wel even bij..breekt zo lekker de week!

xxx liefs,
Allicia

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.