The streets of Antwerp

Image and video hosting by TinyPicANTWERP CITY, IT IS Antwerpen met zijn leuke straatjes, oude gebouwtjes en schattige jongens met een vlaams accent hihi. (weg met dat mainstream britse accent) Op de hoek van de straat, overal, mensen die aan het zingen zijn en de te leuke vintage winkeltjes. Jup, Antwerpen, je was leuk! In deze post laat ik jullie wat kiekjes zien die ik gister gemaakt heb.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicWat droeg ik?
Blouse H&M | JeansJacket Forever 21 | Gestreept hempje WE | Broekpak Primark

Heyhoi!  Gister ben ik dus met school naar Antwerpen geweest, om 9 uur vertrokken we uit Arnhem en rond 12 uur waren we in het leuke Antwerpen aangekomen. Natuuurlijk zou het school niet zijn als we niet naar een musea gingen. We hebben het modemusea bezocht waar elke keer een andere expositie te zien is. Dit keer ging het over veren, allerlei creaties van bekende ontwerpers, waar veren in verwerkt zijn. Als jullie het leuk vinden kan ik hier nog een speciale blogpost over maken, so let me know! 

Smiddags mochten we zelf de stad in om te winkelen en om de stad te zien..dus dat deden we ook. :) Eerst zijn we een rondje wezen lopen langs het centrum, naar de nationale bank..zo pretty! Helaas heb ik daar geen foto's van gemaakt, want het regende echt te hard. (En dan denk je uit Nederland te zijn, dat het weer gelijk beter wordt, niet dus. ) Maar als je in Antwerpen bent, moet je daar echt even langs lopen. Daarna zijn we nog langs te leuke vintage winkeltjes geweest en ohja..de eerste keer in de lush geweest! Mwhiii wat ruikt het daar lekker binnen! Binnenkort komt er ooook een shoplog online, want natuurlijk heb ik ook leuke dingetjes gekocht, zoals cut-out boots, eindelijk <3

Zijn jullie wel eens in Antwerpen geweest? Dit was mijn tweede keer en ik ben denk ik verliefd op deze stad geworden..zo'n leuke sfeer en gezelligheid. Ik en Noraly zijn er over aan het nadenken om te kijken naar een stageplek voor volgend jaar, voor ongeveer een halfjaartje..hoe leuk zou dat zijn. ''Salad of vogue goes to Antwerpen'' Trouwens nog een leuke tip als je 18+ bent, met je Studenten-ov kost het ongeveer maar 3 euro naar Nederland toe..Dus zodra ik mijn Ov heb ga ik zeker nog een paar keer, want de winkels zijn ook heel tof daar; American Apperal, Brandy Melville en zelf Louis Vuitton/Armani (Niet dat wij studenten dat kunnen betalen, maar alsnog, het is er allemaal!)

Oepss, ik zie nu pas dat deze post een beetje lang is geworden, hopelijk niet een te  langdradig liefdevol verhaal over deze leuke stad hihi. Bedankt voor het lezen en laat vooral een reactie achter of jullie meer willen weten over de veren expositie! XX

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.