Spanish red

FOLKLORE DESIGN Red, volant & some more red. Wat komt meteen op in je hoofd als je aan spanje denkt? Naast zon/zee/strand denk ik gelijk aan de spaanse danseressen. Voor een schoolopdracht heb ik een blazer moeten ontwerpen met als thema een folklore..dus ik koos meteen voor Spanje!  De laatste week heb ik heel wat uurtjes achter de naaimachine doorgebracht en dit item is een resultaat ervan..klik op meer lezen voor meer foto's!De druktste en stressvolste dagen heb ik nu denk ik achter de rug..of nouja eigenlijk nog niet helemaal?! Deze week was de laatste week voor de zognaamde ''deadline''..ja dead..allesbepalend of ik over ga naar het volgend schooljaar.  Maandag heb ik mijn folklore jurkje afgekregen, dinsdag het collectieboek ingeleverd en de rest van de week hard gewerkt aan deze blazer! Zoals je kan zien is het jasje geinspireerd op de spaanse flamingo folklore danseressen. :) Aankomende maandag heb ik de beoordelingen en hopelijk krijg ik het laatste item, een bikerjacket optijd af!.. En om niet te vergeten heb ik Dinsdag 1D en 5SOS gezien pretty awesome was het om je idolen in real life te zien..wel pakte sommige dingen iets anders uit dan ik had verwacht..maar ik heb ze gezien! Sinds het concert krijg ik de nummers van 5S0S niet meer uit mijn hoofd, hun nieuwe album is echt catchy..you must check it out. 

Naast het concert heb ik nog meer leuke dingen om te melden. 18 November ga ik samen met mijn zus en moeder naar het Enrique Iglesias concert waar Demi Lovato ook special guest is..te leuk! Sinds ik klein was luisterden we thuis naar de Iglesias familie (en vooral Enrique, hij ziet er ook nog goed uit oefff) Zolang duurt dat opzich niet eens wiehooee. But first Summer vacation..gister hebben we besloten dat we naar Turkije op vakantie gaan. Over anderhalve week zit ik in het vliegtuig, op naar het heerlijke coctail-zwem-zon-surf weer. 

HAPPY WEEKEND!
xxx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.