Snapshot Monday


P I C T U R E PERFECT Het is maandag en het voelt als vrijdag..en ik heb vakantie! Vandaag was de laatste dag aka de dag der doems..boordelingsdag. I passed this year woohoo! Dus ik dacht, laat ik jullie even op de hoogte bregen met wat aantal leuke foto's van de modeshow waar ik het laatst over had en natuurlijk om niet te vergeten nog meer goed nieuws. :)


-eerste outfit is van vierde jaars neon collectie, tweede outfit mijn gala jurk- 
-5SOS & One Direction..so close so goood!-
- Eigen gemaakt bikerjack | Folklore geinspireerd spaans jurkje -

De laatste weken zijn zo snel gegaan en nu is het dus alweer vakantie en behoor ik na de vakantie in klas: Modemaat3..En helaas helaaaaaaas gaat Inge (van Amaroux.nl) mijn lieftallige klasgenootje, me verlaten voor Amfi volgend jaar..dus aanstaande Donderdag housewarming in haar nieuwe huisje, hoe kan je goed je vakantie inluiden? Nou zo dus. :) Morgen ga ik ook nog een dagje winkelen in Utrecht, woensdag laatste schooldag en rapport bespreking en volgende week dinsdag zit ik heerlijk voor twaalf daagjes in Turkije..life is good.

Om terug te komen op school,  de laatste twee foto's zijn een ontwerp en een bijpassend moodboard/ Onze klas doet mee met een landelijke wedstrijd, waarvan er uiteindelijk twee mensen uit mijn klas mee mogen doen. Het thema van je ontwerp moet ''koninklijk zijn. Ik ben uitgegaan van het ridderlijke en dit ontwerp kwam eruit. Drie keer raden wie er mee mag doen met deze wedstrijd: I'm the lucky one! In de vakantie moet ik nog wel proefjes uitvoeren met metaal, want over de hotpants komt een behuizing van metaal, en als dat goed is gegaan ben ik nog in de competitie! Als je eenmaal wint van alle scholen die meedoen, kan je een naaimachine winnen en het beste is nog, een plekje in de burda (naaimagazine) Ahhh hoe tof is dit!, hopelijk pakt alles goed uit. Keep you updated. ;)

En als laatste nog een kleine *maar leuke* mededeling, ik heb een te leuke webshop ontdekt waar ze hele toffe sieraden verkopen. Neem vooral een kijkje, in de loop van de week komt er een artikel online over deze webshop..maar als je al een beetje benieuwd bent, neem gerust een kijkje. Met de kortingscode AR krijg je korting via mijn blog! :) Klik hier om naar de webshop te gaan.

For now, goodbye lovely peeps.
xxx


Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.