New & vintage buys

SHOPPING @ ANTWERPEN Something new and something vintage. Natuurlijk kon ik Antwerpen niet verlaten zonder langs de te leuke vintage winkeltjes te zijn geweest! We zijn er wel zo'n drie tegen gekomen, lovely! Nu ik zo weer over Antwerpen praat,  heb ik al helemaal zin om weer te gaan winkelen daar! Wel vielen de winkels een beetje tegen, overal waar je kwam hingen dezelfde soort kleding..maar ik scoorde en overwon met deze items..benieuwd? lees dan snel verder! 


Shorts Vintage - Jurkje Forever 21 - Cut-out boots New yorker - Ruffle socks New Look

Als eerste kocht ik een vintage shortje bij een vintagewinkeltje en deze was maar twee euro! Hij is highwaisted en hiephoi hij komt over mijn navel heen, want dat heb ik meestal niet bij highwaisted broekjes. Untill this time. Het broekje is van een Italiaans merk genaamd: Fuligni (?!) Zelf had ik er nog nooit van gehoord en op google kan ik er niet zoveel over vinden. Hebben jullie wel eens van dit merk gehoord?

Toen we om het centrum heen waren gelopen, besloten we om het centrum in te gaan, op naar de forever 21! Op het eerste zicht kon ik niet echt iets vinden wat eruit sprong of wat ik graag wilde hebben. Onderweg naar de paskamers voor Noraly, viel mijn oog toch op een te schattig jurkje met bloemetjes. Geen idee of zoiets me leuk zou staan, maar ik grispte het in een oogopslag mee om het toch maar te gaan passen. Het jurkje is van voren korter dan van achter en loopt van onder ook wat wijder uit en als je een rondje draait, zwiert hij zo fijn mee! :) Ik ben er helemaal blij mee! :)

En dan de topper van de dag. De cut-outs boots, finally, I got them. Ik had de zoektocht naar zulke laarsjes al opgegeven, de perfecte, niet te lompe en al te dure booties en ook nog niet te standaard die iedereen heeft..ik kon ze maar niet vinden! In het laatste halfuurtje dat we nog hadden voordat de bus vertrok naar school wist ik deze nog net te kopen. Je kan wel zeggen dat het liefde op eerste gezicht was en wat bleek toen? Ze hadden mijn maat niet meer..dus heb ik een maatje kleiner gekocht en eigenlijk zitten ze helemaal goed. Ohh, wat een goede dag was het <3 Ze zijn trouwens van de New Yorker en waren maar 25 euro!

Voorderest kocht ik nog schattige ruffle socks, want daar kan je er ook geen genoeg van hebben. 
Welke aankoop vinden jullie het leukste?
Fijn (pinkster) weekend!
xxx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.