Just in time

HAPPY DELAYED BIRTHDAY POST Vandaag precies achttien jaar en een dag geleden ben ik op deze wereld gedropt..nothing changed, nog steeds hetzelfde, alleen wat gegroeid en wat volwassener geworden. Officieel volgens de wet mag je me nu dus ook ''volwassen'' noemen, ik voel me gelijk een stuk wijzer haha. Tijd is trouwens een raar iets, je heb het niet in de hand, het tikt verder en je kan er niks aan veranderen. Net als mijn nieuwe retro casio horloge, eindelijk bezit ik een horloge die het doet, hiephoi!

Er is een reden waarom ik gister geen speciale birthday post had, of ├╝berhaupt een post..gister op mijn verjaardag heb ik meegelopen met de Fashion&Design finals modeshow. Hier heb ik twee creaties van mijzelf mogen showen..echt te gaaf. Later in de show mocht ik ook voor een vierdejaars student de eindcollectie lopen. Inge van de blog; Amaroux en een lief klasgenootje/vriendin van me heeft hele toffe foto's gemaakt..dus allemaal even duimen dat er ook leuke van mij tussenzitten. Ik kan namelijk niet wachten om jullie wat foto's van de show te laten zien. Gister gingen er zelfs geruchten rond dat Tv gelderland nog zou komen..of ze zijn geweest weet ik eerlijk gezegd niet zeker..maar het idee alleen al vind ik tof! Vanaf nu gaan ze elk jaar zo'n show organiseren..kan niet wachten om weer mee te lopen!

Op mijn verjaardag heb ik trouwens hele leuke cadeautjes gehad. Van Noraly kreeg ik een speen voor aan mijn sleutelbos..(jazeker zo’n speen voor baby’s), omdat ik toch nog wel een beetje ''baby'' was volgens haar. Ook kreeg ik nog een kaartje voor Slagharen, awesome! Van mijn ouders heb ik een Bruno banani geurtje gehad...en Zaterdag heb ik mijn eerste rijles. Als je in de omgeving gelderland/arnhem woont blijf dan vooral binnen en ver uit de buurt, wegpiraat Allice is dan van de partij haha. Met need for speed gaat het me altijd wel goed af, dus dit moet enigszins ook wel goedkomen. Voorderest heb ik nog niet echt cadeautjes gekregen omdat ik het nog niet gevierd heb.. to be continued! (wel heb ik mezelf dus een Casio horloge cadeau gedaan, gewoon omdat het kan, it's prettyy, past overal bij, ik ben blij!)

Liefsss,
Allicia-maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.