Ice cream weather, please

ICE ICE BABY Aanschouw mijn te leuke nieuwe croptop die ik laatst gekocht heb. Stiekem is het ook een kleine maar grote hint aan moeder natuur, laat dat ijsjes weer maar komen. Raketjes, wafel ijs en mmhh italiaans ijs, ik lust het allemaal. Oreo ijs is trouwens ook een aanrader! Genoeg over ijsjes, meer lezen over deze outfit?, klik dan vooral op meer lezen. :)Ik ben al helemaal in de zomer stemming. Tijdens het winkelen vorige week ben ik ook eindelijk geslaagd voor een leuke bikini..dat was een klus trouwens, een perfecte bikini vinden!.. Bij de ene bikini was het topje super cute, maar zonder bandjes. Niks is vreselijker, dan een bikini zonder bandjes, het blijft dan niet goed zitten. Op naar de volgende winkel en zo ging het maar door! Uiteindelijk ben ik geslaaaagd, maar mijn zoektocht gaat verder, want aan een bikini in de zomer heb ik niet veel! (Het is er trouwens een geworden met rushes!) Zijn jullie al je zomer benodigheden aan het bij elkaar sprokkelen?


About my outfit. Deze outfit post foto's heb ik zelf gemaakt, ik vond het wel leuk  om  weer wat te experimenteren met de timer haha. Voor mijn (achter) buren was het waarschijnlijk ook een lachwekkend gezicht..iemand zien te poseren voor een raam.. alles voor mooie foto's! Het shirtje wat ik draag is van de Sting en speelt helemaal in op de tropische trends die nu aan de gang zijn. Love!

Croptop Sting | Flannel, schoenen H&M
Tot de volgende blogpost, liefss

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.