Suspenders kinda day

GREY TONES  Langzaam maar zeker laat ik alle spulletjes zien die ik gekocht heb in de vakantie..vandaag de beurt aan mijn nieuwe bretels! Eigenlijk komen ze van de mannen afdeling af, ze hadden ze ook in het zwart, maar deze vond ik specialer. Een aantal maanden geleden heb ik mijn oudroze broques een make-over gegeven, maar ik ben ze steeds vergeten aan te doen tijdens een outfit post, dus hierbij!  Beter laat dan nooit zeggen mensen wel eens! :)

In arnhem heb je zulke leuke plekjes om foto's te maken, deze foto's hebben we dan ook ''on our way to school'' gemaakt. We liepen langs herenhuizen en ineens kwamen we ergens verscholen tussen de huizen een hofje tegen, met een te schattig bankje in het midden. Het was wel een beetje dicht gegroeid met planten, want tja, studenten blijven studenten, maar dat maakte het eigenlijk wel tof en een beetje mysterieus. 

Hehe, eindelijk een outfit post met deze schoentjes, eigenlijk was ik ze helemaal vergeten..Ja, stom! Ik dacht nog wel dat ik ze zo meer zou gaan dragen, wat nu ook wel gaat gebeuren haha. Klik hier, als je de diy over deze schoenen wilt lezen! Het blouseje en vest wat ik aan heb, heb ik trouwens ook zelf gemaakt! Ik hoor graag wat jullie ervan vinden! Laat gerust een comment achter. 

Wat draag ik?
Blouse/Vest Selfmade items | Broek Vila | Bretels Primark | Sokjes Bershka | Schoenen DIY

Liefs, tot de volgende blogpost!
xx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.