Polka to the dots

ANOTHER OVERALL POST Hey hoi zonnestraaltjes &  heeeerlijk weer. De eerste zonnestralen hebben zijn werk gedaan en bijna iedereen loopt nu buiten in zomerse kleding. Toch zit ik altijd in een soort van dilemma wat ik aan moet doen als het voor het eerst lekker weer is..blote benen, korte mouwen of toch een lange broek. Nu ik toch al in mij vorige blogpost zo bezig was met broekpakjes, dacht ik, let's update mijn andere polkadot overal look. So, here it is! What to wear, what to wear Beslissingen maken is moeilijk, vooral als het in de ochtend is, half zeven, net wakker, why!?!? Ik denk dan liever aan andere dingen, zoals slapen en ohja ..slapen. S'ochtends keuzes maken is dus knap lastig. Toch slaag ik er dan wel weer in om wat fatsoenlijks aan te trekken, met alle vragen in mijn hoofd of het niet te warm of te koud is.. het is gelukt! Blote benen vond ik toch nog ietsjes te  bloot,dus ik heb nog wel een dunne panty aangedaan met stipjes! :) Dat is ook een wijze tip als je geen blote benen wilt laten zien, doe een panty aan met motief, niet erg warm en je ziet toch geen blote benen. Win win situatie zeg ik maar zo.

Wat draag jij het liefste op de eerste ''zomerse'' dagen van het jaar? :)

Overal H&M | Blouse Sain Tropez |  Stipjes panty Primark 

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.