Minnetonka moccasin


BOHEMIAN STYLE  Aanschouw mijn nieuwe leuke aanwinsten, minnetonka moccasins! Vorige week ben ik naar Nijmegen geweest om een dagje te winkelen. Natuuurlijk, ben ik goed geslaagd, en deze schoentjes zijn voorproefje van wat ik gekocht heb. Al een tijdje wilde ik Bohemian style  schoentjes, de enkellaarsjes vind ik ook heeeel leuk! Wie weet, koop ik die ooit ook nog, clarks staan ook nog op mijn wishlist..een meisje kan nooit genoeg schoenen hebben..true that!


In mijn basic musthave lijstje die ik met jullie deelde een week geleden, stonden heeel veel basics, die ik graag nog wilde. Drie keer raden hoeveel basics ik eigenlijk gekocht heb....maar een ding heb ik van het lijstje kunnen afstrepen, en dat waren de panty's! Zo'n lijstje werkt dus echt niet voor mij of het kwam door het feit dat ik geen mooie basic items zag. Wel heb ik hele toffe andere dingen gekocht zoals een gestreept jurkje, mijn very first croptop met o-zo-schattige madeliefjes..soon on the blog!

Maar ik ben nog het meest blij met deze schoentjes, ze passen eigenlijk overal wel bij, perfect voor de zomer. Voor diegene die het zich afvragen: Ze komen van de Primark en waren 11 euro..ik ben benieuwd hoelang ze meegaan voor dat geld, we shall see! Ik weet zeker dat jullie ze nog vaker op mijn blog zullen tegen komen. Waar zouden jullie ze mee combineren? 

Hier nog wat inspiratie foto's als voorproefje van mijn outfit met Minnetonka's!

Liefsss. xx
bron polyvore


Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.