Denim overalls

DENIM OVERALLS Dat ik overalls aka dungarees leuk vind, hebben jullie wel gemerkt denk ik...ik heb zo'n vier varianten ervan, wel allemaal verschillend natuurlijk! Ik heb mezelf een soort van verbod opgelegd dat ik er nog meer mag kopen..Je ziet ze nu ook steeds meer en niet alleen van denim, maar ook met super leuke printjes zoals streepjes, zo gek als je het kan bedenken, voor iedereen is er wel eentje. (en voor mij wel zo'n 4, haha)

Deze outfitpost foto's heb ik begin vorige week gemaakt, tussen al de regen en windbuien door, wat een weertje! Ik was dus ook zo blij dat het weer vandaag ineens omsloeg en ons lieftallige zonnetje tevoorschijn kwam. Zoals het er nu naar uitziet kunnen jullie volgende week een outfit post verwachten met mijn nieuwe croptop en niet te vergeten minnetonka's! Wat heb ik zin om die *eindelijk* te laten zien,want tja 28 graden is wel het perfecte moment voor deze items haha. :)

More about my outfit. Oldskool kleding items vind ik geweldig en vooral omdat deze trends nu allemaal terug komen! Deze is er eentje van en ik vind het niet erg dat hij volgend en dit seizoen er nog steeds is. Je kan ze op zoveel manieren dragen en iedereen kan er wel eentje hebben. Ze zijn trouwens erg festival proof, doe er een croptop onder, voeg een bloemenkrans toe en je bent al klaar. Simpel als dat! :) Ben jij al overtuigd van de broekpak trend? Nog niet overtuigd? Kijk hieronder voor de andere looks die ik gemaakt heb.

                           Polka Dotted | Destroyed overalls | Jurkoveralls 1.0 / 2.0  | Autumn overalll

Wat draag ik?
Overal H&M | Zwart shirtje TCM | Blouse Primark 

Liefs, fijn weekend! 

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.