Birthday wishes

11 JUNI, PARTYDAG 11 Juni is de dag waarop ik 18 jaar en officieel ''volwasssen'' word. Laten we dat volwassen nog maar even tussen haakjes houden haha. Ik heb nog geen flauw idee of ik mijn verjaardag dit jaar ga vieren..ik had plannen..totdat ik te horen kreeg dat er een modeshow op mijn verjaardag is, waaraan ik mee doe met mijn zelfontworpen en gemaakte kleren..zo tof! Alsnog heb ik een paar wensen van cadeautjes die ik van mijn verjaardagsgeld wil kopen, als ik dat krijg teminste..we'll see!

De Canon 50 mm 1.8 lens staat boven aan mijn wensen lijstje. Het is een camera lens die hele mooie en haarscherpe foto's maakt met wazige achtergronden, love, want, need! 

As second casio horloge.  Ik ben ervan bewust dat heel veel mensen dit horloge hebben, maar sinds geen een horloge die ik in mijn bezit heb nog proper werkt..heb ik een nieuwe nodig. Deze voldoet aan alle eisen, ik vind hem ook zo pretty en zilver past overal bij! Aangezien ik eigenlijk alleen maar zilveren accesoires draag, is deze perfect.

Clarks desert boot. Do I have to say more? Ik vind ze geweldig leuk, oké oké, het zijn meer schoentjes voor de herfst/winter, maar alsnog heb ik ze op mijn lijstje staan. Zie de blauwe zool, leuk detail!

En dan als laatste hebben we nog twee items, die beide van de Zara zijn. Het jasje is van Suede met fringles en de ketting is zo ontzettend schattig, maar o zo duur, 40 euro voor een statement ketting vind ik echt prijzig..maar hij is wel mooi. (mag ook wel voor dat geld) Om terug te komen op het jasje, de laatste tijd ben ik echt weer van de jasjes, ben er nu zelf ook twee aan het maken voor een schoolopdracht. Deze is perfect voor festivals en zo leuk als je er dan rondjes mee gaat draaien hihi.

Nog 16 dagen tot D-Day....ik ben al aan het aftellen! :) De modeshow waar ik  eerder in dit artikel over had is dus op mijn verjaardag. Vorige week heb ik beoordelingen gehad of mijn items goed genoeg waren voor de ''catwalk'' en dat waren ze gelukkig, yeey. Tijdens de modeshow hoop ik genoeg foto's te kunnen maken, zodat ik ook eindelijk mijn gala jurk kan laten zien..ja die hebben jullie nog steeds van me te goed. Zelf zal ik ook de catwalk op moeten, want ik sta model voor mijn eigen kleding! :) Zijn jullie een beetje benieuwd naar de items die ik voor school gemaakt heb? Let me know, reacties vind ik altijd leuk om te lezen..en misschien weten jullie nog iets betaalbaars wat ik kan toevoegen aan mijn lijstje!

Liefs, xx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.