8-Track playlist

DROP THAT BEAT, mixtape 1.0 Niks is fijner om nieuwe muziek te ontdekken en te luisteren. Ik ben zo iemand die het liefst de hele dag door muziek luistert, herken je dat ook? Daarom deel ik vandaag acht liedjes die ik momenteel veel luister. Mijn muzieksmaak is best wel divers van House tot rap...Hope ya'll like it, enjoy!

*klik op de foto om naar de mixtape te gaan*

1* Summertime Sadness / Basic tape remix 
2* Drunk in love / Jeni suk remix
3* Magic, Coldplay / Sebastien Edit
4* Rather be bootleg / Robin Schulz
5* Ready for your love / Mnek ft Gorgon City
6* Headband ft 2 Chains  explicit / B.O.B
7* Sunrise / Our last night
8* Cheesecake / Teo 
(sawry, er moest wel een cheesy top 40 nummer in)


8 track playlist is een handige site om makkelijk je eigen mixtapes te maken..met ook playlists langer dan acht liedjes. Je kan ongeveer maar drie keer een liedje skippen, dus skip wijs, dan kan je meer liedjes luisteren! :) Eerst luisterde ik altijd muziek via spotify, maar de reclames vind ik echt onwijs irritant, dus daarom heb ik sinds kort ook een soundcloud account, waar je de beste mixes kan vinden, hurray! Tuurlijk, mag je me ook volgen op soundcloud & 8trackplaylist. :)

Laat me weten wat je van deze playlist vind en vergeet natuurlijk niet een comment achter te laten  met de nummers die ik volgens jou echt moet luisteren! Nieuwe (fijne) muziek is altijd welkom!

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.