Wardrobe spring/summer ready

WARDROBE REPORT Hey hoi! Nu de tijd verder tikt en we zo ongeveer eind april naderen, vond ik het wel eens tijd worden om mijn kledingrek een zogenaamde Update te geven. Weg met de dikke jasjes en sombere kleurtjes, deze heb ik verruild voor mooie crème kleurige items in combinatie met Denim. Je kan wel zeggen dat ik een denim-lover ben..maar wat draag ik daar nu bij? De items die ik jullie laat zien in deze post, kunnen jullie verwachten in de outfit posts die gaan komen deze lente/zomer! 


Licht gekleurde schoentjes en mijn mooie echte neppe Chanel tas. Iedereen die op vakantie gaat naar Turkije kent het wel, marktjes met allemaal nep Gucci, Chanel en Prada tassen! Meestal vind ik ze allemaal op elkaar lijken en typisch namaak, maar deze vond ik bijzonder, had er nog niemand mee gezien hier in Nederland. Dus deze vond ik mijn geld wel waard. Wat vinden jullie van deze nepperd? :)
Boots Catwalk | Gympen met studs Bershka | Slip-ons H&M | Veterschoentjes DIY
Natuurlijk kan deze lente mijn tuinbroek-jurkje niet ontbreken. Beide items zijn van de primark!
Dit fluffy vest kennen jullie nu zo onderhand wel denk ik hihi, ik heb hem op meerdere foto's laten zien aan jullie. Hij zit ook zo fijn, en hij is ideaal als het wat kouder is, dus ik draag hem met liefde ook nog in de lente. Het shirtje/tuniekje wat eronder zit, heb ik nog niet aangehad in een outfit post, hij heeft een paisley print met geborduurde loafertjes en kraaltjes! 
Fluffy vest - PRIMARK 

Toen ik mijn kledingrek ging ordenen voor mijn lente ''picks'' had ik niet verwacht dat ik zoveel mooie creme kleurige kledingstukken had. Ik moet vaker kijken wat ik in mijn kledingkast heb, zo heb ik dit mooie  topje met steentjes weer herontdekt, lovelove!
Blouse met fringles - SAINT TROPEZ | Crème shirtje met kant en steentjes - ZARA

Strikvormige clutch - Accesoires

Bij de witte, crème en denim items vind ik kleurtjes die goed matchen, er erg mooi bij..zoals zilver en lichtgroen. Ik vind deze kleurencombinaties zo pretty! De onderste ketting op de foto hierboven heb ik ook nog in het rood met bijpassende armbandjes, van de wereld winkel. (geweldige winkel, moet er gauw weer eens langs gaan!

Deze prachtig ketting hieronder kocht ik vorig jaar bij de H&M, hij komt uit de divided collectie en is perfect om nu te dragen. Ik moet toegeven dat ik hem nog niet vaak gedragen heb, dat komt omdat hij best wel aangesloten om je nek zit, maar hij is o-zo-mooi en ik wil jullie hem graag  nog in een outfit post laten zien!


Deze items kunnen jullie verwachten in de komende outfit post(s), welk item is jou favoriet?

Liefss & tot de volgende blogpost! 
xxx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.