Spring fields

HAPPY EASTER FASHION BUNNIES! Als aller eerste wil ik jullie een vrolijk pasen wensen, eet zoveel paaseitjes als je wilt, want nu mag het guys! Het weer is net zo heerlijk, het voelt ook echt als pasen nu vind ik. Vandaag word zo'n typisch gezellige paasdag, lekker steengrillen met de familie! Mijn outfit is dan ook vrolijk & all about the pastels en flowers.

Ik draag vandaag mijn mooie bloemetjes broek van de ZARA (ben nog steeds blij dat ik hem toegevoegd heb aan mijn gadarobe wiehiee) in combinatie met een oversized t-shirt. Wat best grappig is, dat mijn mama hem vroeger aan heeft gehad, en dan praat ik over 25 jaar geleden, wowowow, hij is nog steeds ontzettend tof vind ik. Dit shirt is gewoon ouder dan dat ik ben! Nog steeds ben ik aan het twijfelen wat ik met mijn slip-ons ga doen..tie dye is zo tof, maar ze bewerken met waterverf vind ik ook cool..#twijfelgeval

Vandaag ga ik met de familie steengrillen, lekker cliche, maar het blijft altijd leuk, mmm! Tweede paasdag ga ik een dagje werken, ik werk in de horeca, dus ik denk dat het wel een druk dagje gaat worden morgen, maar eerst genieten van dit heerlijke weer en lekker eten. Wat gaan jullie doen dit paasweekend?
Wat draag ik?

Broek ZARA | Shirtje mom's vintage | Chiffon blouse Vero Moda |  Spijkerjack Forever 21 | Slip-ons H&M | Flowercrown Primark 

Liefssss, fijne paasdagen nog!

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.