Slip into the slip-ons

WALK WALK FASHION BABY  Dat slip-ons een grote trend deze lente en zomer is, is een algemeen feit zo onder de modebloggers. Ook ik moest er dan aan geloven, deze slip-ons hebben een verhoogde zool, wat heerlijk loopt. Normaal ben ik namelijk ook al van de plateau schoenen, 1) Ik lijk net ietsjes langer 2) het loopt heerlijk, veert mee met lopen, liefde voor mijn voeten hihi. 3) Festival proof. Heb jij al slip-ons in je schoenenkast staan?

Mijn idee is om nog wat leuks met deze slip-ons te gaan doen, daarom heb ik voor de witte variant gekozen..wit laten is zo geen optie als je Allicia heet. Ze zijn letterlijk nu al zwart! (dat wordt boenen ohoh) Ik denk dat ik ze ga tie-dyen, met ecoline bewerken..of iets anders? Weet jij nog iets leuks, laat het dan achter bij de comments!

Dit weekend was het nogal rustig rondom mijn blog. zoals je misschien al had kunnen lezen ben ik druk geweest met school. Vandaag had ik de beoordeling van mijn gala jurk met bijpassende stylekaarten.. en *tromgeroffel* heb deze periode gehaald! Woohoo!! Voor mijn galajurk had ik zelfs een goed..ben toch wel een beetje trots haha! Voor mijn portfolio ga ik nog foto's maken, die zien jullie misschien wel weer voorbij komen op mijn blog. (voorproefje; mijn inspiratie was een waterval) & voor nu, lekker een weekje vrij! Hard work pays offf. :)

Wat draag ik?
Tuinbroek Primark | Chifon blouse Vero Moda | Trui & Slip-ons H&M | Ruffle socks Bershka 

Liefsss, xx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.