Primark shoplog

THE DAY AFTER Hello guys! :) Zoals je misschien wel weet, was maandag de opening van de Primark in Nijmegen. Inge en ik besloten gister een kijkje te nemen. Op instagram hadden we namelijk al echt hele toffe items voorbij zien komen bij een paar bloggers die bij de opening waren..en nu het toch maar een kwartiertje met de trein van onze school af is, vonden we het dus een goed excuus om de day after langs te gaan. Ondanks het gekkenhuis daarbinnen, heb ik een tas met leuke items kunnen vullen..al benieuwd naar wat ik gekocht heb?


Als aller eerste toen Inge en ik de overvolle winkel betraden, zag ik dit super schattige kanten croptop ergens verwaarloosd hangen. Ik vond het dus ook mijn taak om hem mee te nemen, look how cute it is. Ik vind het motief van de top zo mooi, bloemerig en opengeweven, vorig jaar zag je het al best veel en gelukkig nu weer! :) {psst, dit is mijn eerste croptop aankoop!}
Langzamerhand begin ik steeds meer broekpakjes te verzamelen..ik kan er gewoon niks aan doen, ze zitten zo fijn! Deze heb  ik wel een maat groter gekocht, ik vind het namelijk mooier als ze een beetje losjes en nonchalant om je benen vallen. Ze hadden ook nog een lichtere variant, maar die had geen gaatjes..dat maakt hem net wat specialer en anders dan mijn andere broekpakken, dus ik koos meteen voor deze! 
Een accessoire die super goed bij mijn nieuwe croptop past is deze bloemenkrans haarband, pastelkleurtjes it is. Voor 3,50 kon ik hem echt niet laten liggen! (staat ook tof bij festival-looks voor de zomer)
Als laatste voegde ik deze skort aan mijn mandje toe. Bij meerdere bloggers had ik deze skort al voorbij zien komen op Instagram en eigenlijk snap ik wel waarom. Hij is ook zooo leuk, de print maakt hem speciaal!  Ik heb nu al zin om outfits samen te stellen met dit rokje. :)
Deze items vind ik onwijs leuk bij elkaar staan! Ik denk dat ik ze ook ga combineren in een outfit. De sokken zijn overknees met een ruffle randje eraan. 

Welk item vinden jullie het leukst en zijn jullie ook al bij de Primark in Nijmegen geweest?

Liefs, Allicia-Maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.