Outfits by E S P R I T

OUT OF YOUR COMFORT ZONE Hey hoi, een goedemorgen! Ik weet bijna zeker dat iedereen het merk Esprit wel kent. Als ik eerlijk ben loop ik tijdens mijn dagje shoppen niet snel de Esprit in. Meestal loop ik mijn oude vertrouwde rondje van winkels..waar ik uiteindelijk daar dan ook niks koop, omdat de collectie nog steeds hetzelfde is..daar moet misschien maar eens verandering in komen, want de Esprit heeft  eigenlijk hele toffe items. Ik heb drie looks samen gesteld met mijn favoriete items uit de webshop..vooral het broekpak, wauw, liefde op eerste gezicht!


Pretty in pastels! Pastels waren vorig jaar al een grote trend en deze lente/zomer maken ze weer hun comeback. En ja, hoe kan het ook anders..een outfit met een broekpak haha! Ze zijn gewoon zo leuk en op vele manieren te combineren! Het broekpak vind ik geweldig in combinatie met de zachte kleurtjes. Een hoed erbij voor de finish in touch en je outfit is helemaal lente-proof!
Nog meer pastels! Ik denk dat het jurkje heel mooi staat als je een beetje gebruind bent door de zon en ook zeker geschikt voor een diploma uitreiking, subtiel en niet over de top, perfect voor zo'n gelegenheid! Ze hebben deze jurkjes ook nog in poederroze, beige, wit en zwart. Zelf vond ik Babyblauw eigenlijk wel het leukste.

Black with a pop of color! Wijze tip voor een classy outfit, begin altijd met zwart en wit en overweeg daarna om nog wat kleur toe te voegen. De slip-ons in deze outfit vind ik zo mooi, ik heb eerder nog niet zulke leuke gezien eigenlijk, meestal zie je ze plain of met slangen/leather look, deze zijn zomers, maar niet te overdreven aanwezig! Perfect in combinatie met de jumpsuit & de gijze oversized mantel. Stipes & leather, leahter & stripes. Dit is de laatste outfit die ik heb samen gesteld, zoals je wel kan merken..it's all about stripes. Het jasje heeft een soort dip-dye effect wat een andere twist aan de outfit geeft. De sneakers vind ik onwijs tof, ik was echt verbaast van de schoenencollectie die ze hebben, heel trendy en totaal niet suf. Je zou eerder denken dat de Esprit iets voor oudere dames is, maar dat is echt niet het geval guys. :) Om terug op de outfit te komen..deze outfit kan je makkelijk aan als het wat minder lekker weer is, gewoon met een panty onder het broekje, maar voor warmer weer is hij ook zeker geschikt!Get it striped. Gestreepte t-shirtjes blijven leuk! Vooral degene die net even iets anders zijn, zo vind ik de tweede heel tof met de gele streepjes bij de mouwen, net even iets anders. Streepjes shirts staan ook tof bij de broekpak uit outfit 1, eigenlijk kan je er alles wel mee combineren! :) Voor sommige is het not-done om spijker op spijker te combineren, maar ik ben van mening dat een streepjes shirt, met een broekpak en daarover een spijkerjack heel tof staat! 

Zijn jullie ook al helemaal verliefd geworden op sommige items? Klik hier om de webshop van esprit te bezoeken, echt de moeite waard. Sommige items zijn wat duurder, zoals de leren jasjes en zijden shirtjes, maar de kwaliteit is heel goed, dus daar betaal je dan wat meer voor. :)

xoxo, liefs
Allicia-Maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.