Ode aan de mannelijke bloggers

5x MANNELIJKE FASHIONBLOGGERS Wie zegt dat vrouwen alleen van kleding kunnen houden en zich leuk kunnen kleden? Jongens kunnen er ook wat van! En eerlijk is eerlijk, wat is er leuker om te kijken naar mannen die er goed verzorgd en niet te standaard uitzien! Ik vind het geweldig om te zien als mannen ook een eigen style hebben. Dus hier: een ode aan de mannelijke fashionbloggers!


VINI UEHARA - 24 JAAR -  - BRAZILIE - FASHION DESIGNER - VAN WWW.VINIUEHARA.COM

Let's kick off met Vini en waarschijnlijk ook de leukste mannelijk fashion blogger die ik ken! Toen ik foto's ging opzoeken, had ik echt moeite met kiezen, hij is erg fotogeniek ook, wat niet verbasend is eigenlijk..want naast dat hij een fashion blogger is, is hij ook model! Ik volg hem al een tijdje via lookbook en als ik zijn looks moet omschrijven is het een beetje edgy/grunge en soms weer vintage achtig. De combinaties die hij maakt vind ik zo tof! Er zouden meer van deze ''Vinny's'' moeten rondlopen!

ANDREAS WIJK - 21 JAAR -  ZWEDEN - SINGER & FASHIONBLOGGER - VAN WWW.ANDREASWIJK.COM
Ja hoor, nog een Zweedse blogger met style, netzoals Kenza komt ook deze jongen uit Zweden. Ik moet zeggen, er zijn heel veel fashion blogs met een super leuke eigen style uit Zweden. Maar om terug te komen op deze mannelijke fashionistha, hij heeft altijd foto's met mooie achtergronden, dan is het een oogbal (ja serieus, klik hier maar), en dan is het in Dubai en de volgende post is het in de woestijn...maar geheel logisch als je bedenkt dat hij zanger is! Zijn blog is erg leuk om te volgen en vooral om te bekijken, want hij is in het Zweeds geschreven.

MARIANO DI VAIO -  MILAAN - MODEL & FASHIONBLOGGER VAN WWW.MDVSTYLE.COM

Another gorgeous model blogger, dit is Mariano uit het bekende modestadje Milaan. Hij ziet er ook typisch Italiaans uit, de schoentjes, het perfect gestileerde haar en de look afgemaakt met een bijpassende nonchalante sjaal. Naast het model zijn en bloggen verkoopt hij ook zijn eigen kleding, zowel voor man als vrouw. Zijn blog/site is zeker een kijkje nemen waard als je van dit stijltje houd!

MIKE QUYEN - 24 JAAR - LONDON - FOTOGRAAF - VAN WWW.QUYENMIKE.COM

Mike Quyen staat ook hoog aan mijn favorieten mannelijke bloggers, vooral door zijn prachtige foto's, zo mooi scherp en de kleuren zijn perfect. Van beroep is hij dan ook fotograaf, zijn werk is echt geweldig goed. Zijn kledingstyle sluit er goed bij aan. Kenmerkend: Hij draagt veel hoedjes, hoedjes zijn zo leuk!

IVAN CHANG - 28 JAAR OUD - TAIWAN - LOOKBOOKER VAN  WWW.LOOKBOOK.NU/IVAN
En als laaste van de vijf mannelijke bloggers hebben we Ivan uit Taiwan, oké, ik moet eerlijk bekennen..Ivan is geen blogger maar een Lookbooker! Hij post dagelijks zijn outfits op lookbook, zijn style van foto's maken passen erg goed bij zijn kleding keuzes. Hij heeft trouwens veel tattoo's, normaal ben ik daar niet zo fan van, maar hij laat ze wel op een toffe manier zien. Zo heeft hij op beide knieën een tattoo laten zetten en hij liet ze zien met een broek met gaten bij de knieën..oog voor detail, ik houd ervan!

Vinden jullie ook, net als mij,  dat er meer mannelijke bloggers moeten komen? :-)
Laat me weten wat je van dit artikel vind, misschien maak ik nog een 2.0

Liefs! xo
Oke, nog een gif dan..

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.