I'd rather be at coachella

DEAR SPRING, I WAS MISSING YOU! Lentekriebels, ik heb ze! Ik wordt toch zo blij van de vogeltjes die ik hoor fluiten, de mooie bloesem aan de bomen en om niet te vergeten de talloze ijsjes die je weer kan eten zonder dat je staat te klappertanden van de kou haha! Buiten zijn is nu zo fijn, s'ochtends vind ik het niet eens meer erg om naar het station te fietsen en dan heb ik het nog niet eens gehad over pennyboarden in dit heerlijke weertje. Ohh, wat houd ik ervan. Toen ik de foto's van Coachella voorbij zag komen, kreeg ik ook gelijk zin om een pastel look te maken. Wat zou ik trouwens graag bij dat festival aanwezig willen zijn..op een dag sta ik daar ook tussen met mijn meest fabulouse hipster outfit, bohemian pants, bloemen in de haren & ready to go! Maar om terug te komen op mijn verhaal..Zaterdag ga ik outfit foto's maken en deze foto is alvast een sneakpeak ervan, spring pastel look it is <3

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.