☁ head up in the clouds ☁

A DREAMER, THAT'S WHAT I'LL BE.  ''Every morning you have two choices: continue to sleep with your dreams or wake up and chase them''. Dromen zijn bedrog  zoals Marco Borsato altijd zingt, maar stiekem heeft iedereen een grote droom. Prinses worden, stond meestal bij alle meisjes in mijn vriendenboekje..jaren later en later zijn deze ''dromen'' iet wat veranderd, maar nog steeds even groot. Dagdromen is ook zo fijn, *zucht*


Een bekend uitermate goed label krijgen door mijn zelfgemaakte creaties staat boven aan mijn droomlijstje, of zal ik eerder zeggen To Do list? Want ja, ik studeer niet voor niets Fashion & Design. Ik zit nu in het tweede jaar en het bevalt nog steeds ontzettend goed. Op mijn opleiding leer je vanalles over mode en kleding ontwerpen en maken. Momenteel ben ik bezig met een avondjurk die Dinsdag af moet, met bijpassende stylingbladen. Ik heb nog maar eventjes om dit af te typen, want ik moet eigenlijk aan mijn zogenaamde ''date-line'' werken.

Tussen al de stressvolle dagen school, hebben we nog eens wat vrije tijd, hiep hoi! Deze outfit foto's hebben we een halfuurtje voor school geschoten ergens in Arnhem, waar ik een gebloemd jasje draag. Too bad it's not mine, van mijn lieve mama, mijn puppy ogen komen soms nog wel eens van pas ja..zal ze het merken als ik hem stiekem terug hang in mijn kast? 
Colbert Carling | Blouse Turnover | | Trui TCM | Broek Vila  | Schoenen H&M 

Liefs. xx
ps. don't let your dreams, just be dreams

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.