Geometric symmetry

BLACK & WHITE ON A SUNNY DAY Combinaties maken met verschillende prints en motieven vind ik echt ''awesome''. Vooral de felgkleurde prints met streepjes en zo flamboyant dat je het zo in magazines kan terug vinden..hoe drukker de prints hoe beter. Natuurlijk is het eruit zien als een paradijsvogel niet helemaal de bedoeling haha! Alhoewel dat ook tof kan zijn..maar in deze outfit laat ik het wat rustiger, ik heb mijn nieuwe skort gecombineerd met een streepjes shirt die een verschillend streepjes patroon heeft en een gebloemde kanten croptop! :)

Kanten top , Asymmetrisch rokje Primark |  Gestreept shirtje WE | Schoenen H&M | Zwarte ring HEMA | gevlochten armbandje Kijkshop | Gouden armband cadeautje 
Oh what a happy day! :) Hebben jullie nog wat leuk gedaan met dit heerlijke weer?

Ps. dit was mijn ''kinderijsje'' die ik samen met Inge bestelde..met de nadruk op kinder(!!) Het smaakte zo goed, vers fruit in combinatie met kiwi ijs is echt hemels lekker! Trouwens, ik heb een super leuk nieuwtje voor jullie. Samen met Inge ga ik een SIY kanaal op youtube beginnen, sew it yourself. Met leuke diy filmpjes hoe je gemakkelijk iets in elkaar kan zetten.. Later vertel ik jullie hier meer over. Heb ik jullie al een beetje nieuwsgierig gemaakt? hihi.

Happy weekend <3

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.