Blue & the jacket

WITH A TOUCH OF GREEN Ik begin er steeds beter in te worden, outfits maken met kleurige items! Na een halfjaar haalde ik dit fleurige skaterskirt weer eens uit de kast..ik was even vergeten hoe fijn deze rokjes ook alweer zaten! Natuurlijk wilde ik er wel een panty onder dragen, maar zo dachten mijn dunne panty's er niet over..ik kon serieus geen dunne panty vinden zonder ladders..dus ik moest wel voor een dikkere gaan. Ik kan je zeggen, volgende week als ik ga winkelen..het eerste wat ik in ga slaan is panty's!!


Panty crisis, zo kan je het misschien ook wel noemen. Het is echt vervelend als je een ladder in je panty trekt, vervolgens zeggen mensen in je omgeving dan: ''Maak er meer in, dan lijkt het alsof het hoort!!'' Maar als je een wat chicere outfit aan heb, dan faal je daar toch zo erg in?!, wie gaat er dan een ladder panty bij dragen haha! Hebben jullie ook wel eens last van een ladder crisis..? Stiekem weet ik het antwoord hier gewoon al op. :P

Na een weekje ''vakantie'' door de bufferweek, moest ik gister er dan ook maar weer aan geloven..de nieuwe en tevens laatste schoolperiode begon. Deze periode gaan we blazers maken met als thema ''kortjakje'', we kregen als opdracht om twee blazers te maken en eentje moet gebaseerd zijn op een volkslore! Daarbij moet je inspiratie opdoen over een land en hun kledinggewoontes en deze toepassen in je ontwerpen. Ik heb echt jeuk aan mijn vingertjes, om de potloden erbij te pakken en te gaan shetsen. Met het jasje waarbij we zelf mogen beslissen wat we gaan maken, ga ik een bikerjacket maken, maar niet standaard  van leer, ik ga verschillende stoffen gebruiken! Ik kan je nu al vertellen dat het tof gaat worden! :) Als ik hem af heb in de komende weken, zal ik hem natuurlijk eventjes showen!

Wat draag ik?
Colbert MEXX | Jasje | Blouse | Skaterskirt H&M | Zonnebril Froufrous 

Liefs, en tot de volgende blogpost! 
xoxo

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.