Back to the basics

BASIC MUSTHAVES De laatste tijd besef ik me steeds meer, dat basics heeel belangrijk zijn. Als ik aan het winkelen ben en ik zie een wit, en vooral saai, t-shirt, denk ik niet van: ''Oh, wat een mooi t-shirtje, die moet ik echt nemen!'' Hierdoor kom ik best wel eens in de problemen als ik een outfit wil samen stellen..dan baal je echt dat je het t-shirtje niet gekocht heb! Daarom laat ik jullie in deze post mijn top 10 basic musthaves zien! 


Woensdag ga ik naar de Primark in Nijmegen en vond het daarom een goed idee om dit lijstje samen te stellen..want tja, welke winkel is nu fijner om goedkope basic items te scoren..precies! :) Ook zal ik natuurlijk andere winkels bezoeken zoals de Zara, heb er echt veel zin in!  In mijn vorige blogpost vertelde ik over mijn panty crisis, dus die staan  sowieso op mijn basic lijstje haha!

1) Boyfriend jeans
Ik denk dat de Boyfriend jeans wel boven aan mijn lijstje staat en hoort. Zo'n broek kan je makkelijk en haast met alles combineren, het liefste wil ik er eentje zoals hieronder, maar je kan dit effect ook heel gemakkelijk zelf verkrijgen. Op sommige dagen heb je gewoon geen zin in een skinny jeans en wil je het wat losser, dan is zo'n broek echt perfect!
2) Wit t-shirt 3) Zwarte/witte hempjes 4) Witte chifon blouse 5) Katoenen witte blouse
White white with and some black. Welgeteld heb ik serieus maar een wit t-shirt, 1 zwart en wit hempje....ik snap serieus niet hoe dit kan?!?! Of ja, misschien toch wel, basics kopen is niet mijn favoriete ding om te doen. Een mooie witte chiffon blouse of top is een basic die ik er graag bij wil hebben, vooral nu voor de lente/zomer, het staat erg fris en het is ook leuk te combineren met een fel of gebloemd shirtje eronder. 
6) Zwarte skinny (leerlook) jeans
Nu snap je misschien wel waarom een ik een basic lijstje heb gemaakt, netzoals alle andere items, zwarte broek, lekker basic. Natuurlijk heb ik wel zwarte broeken, maar die gebruik ik meer voor het werk en ik wil er nog een voor vrije tijd en het liefst eentje met gaten bij de knieën. (Ik kan mijn oude broeken niet verbouwen tot een van deze, want gaten op mijn knieën is niet zo netjes he? hahaha)
7) Goed zittende jeans
Laatst kocht ik bij de ONLY een jeans, en die zit zo fijn, natuurlijk kan ik hem niet elke keer aan dus nog een jeans voor erbij is zeer w e l k o m. Wel wil ik dan een variant zoals eentje hieronder, ik heb gehoord dat ze bij de Primark ook zulke verkopen, die erg fijn zitten en niet te erg mee uit rekken. dat is namelijk zo hinderlijk!!
8) Een lichtbruine hoed
Hoedjes, ik heb nu zo onderhand een kleine tik eraan, (een kleintje maar hoor), een mooie lichtbruine hoed en ik ben helemaal blij. (en misschien, dan toch, nog een flaphoed, die zijn zo fabulous!..or how about bruin en flaphoed ineen, ja dat wordt hem!)
9) Panty's
Hebben jullie mijn panty dilemma al in mijn vorige blogpost gelezen? Nee? klik hier om het te lezen. Trouwens, ik wil heel graag weer een stippeltjes panty erbij toevoegen..niet echt een basic, maar dat maak ik er nu wel van! :) 
10) Spijkerblouse/Spijkergilletje
Denim jasjes zijn werkelijk zo fijn om te combineren en daarom heb ik er ook wel drie verschillende in mijn kast hangen. Toch denk ik dat ik tevreden ben als ik ook een spijkerblouse er aan kan toevoegen en een gilletje. :) Je kan er zoveel kanten mee op, girly, edgy, stoer, iedereen staat zo'n jasje gewoon! 

Dit zijn de basics waar ik de komende tijd op zoek naar ga, hopelijk kan ik woensdag al wat van het lijstje afkruisen! Welke basics wil jij nog toevoegen aan je gadarobe, let me know! :)

Liefss & tot de volgende blogpost
Allicia-Maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.