At the moment

CURRENTLY LOVING Mijn monthly favorites wisselen nog wel eens af, vooral met make-up. Daarom leek me het een tof idee om te laten zien wat ik at the moment geweldig vind, van muziek tot fashion, ik laat het jullie zien in zulke posts! Als je meer over deze lakjes wil weten, lees dan snel verder! :)

KATE MOSS FOR RIMMEL | Salon pro, 317 hiphop
L'OREAL PARIS | lakje met groffe en kleinere glittertjes

Het eerste lakje komt uit de collectie van Kate Moss voor Rimmel, het is een oranje lakje met een rode ondertoon erin. Nu het WK er ook weer aankomt, leek me het een goed moment om dit lakje op te doen. Door de rode ondertoon vind ik hem echt prachtig en goed passen bij mijn flowercrown die ik laatst gekocht heb bij de Primark. Normaal draag eigenlijk bijna nooit kleurtjes op mijn nagels, maar de laatste tijd wissel ik steeds af met vrolijke kleurtjes en deze is mijn favoriet ervan! Het is echt een super mooie sprankelende kleur en gaat niet snel chippen..samen met het glitterlakje staat het ontzettend tof, net even dat extraatje! 

Wat zijn jullie absolute favorieten op dit moment?

Liefss, xx
Happy weekend!

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.