White on white

WHITE AS SNOW Laten we dat sneeuw gedeelte maar weglaten, want ik heb vandaag een lente look, hoe kan het ook anders met dit weer haha! Toevallig toen ik mijn kledingkast weer eens aan het opruimen was, kwam ik deze broek tegen, die ik nog geen een keer aan heb gehad, oeps! Hij heeft suede kniestukken en is gemaakt van een dikke leggingstof. Voordat ik mijn huis verliet, was ik er serieus nog over aan het nadenken om bijpassende gladiator sandaaltjes erbij aan te doen, maar  ik dacht..wie loopt er nu al op sandalen, ja niemand! Vervolgens ga naar buiten en zie ik mensen in korte broeken en hempjes lopen..Oh well. :)

Wit op wit hoeft helemaal niet eentonig te staan, als je outfit maar uit textuur bestaat, zo geef je je outfit meer diepte en uitstraling. Mijn jasje is namelijk van een wollen stof, de blazer die ik eronder heb is van een losvallende stof gemaakt en in mijn broek zitten suede stukken verwerkt. Met contrasterende kleuren zoals goud/grijs maakt mijn total white outfit me wat minder bleek, met accesoires en materialen kan je echt verschillende uitstralingen krijgen! Ik vind het altijd tof om daar een beetje mee te spelen. :)
Wat draag ik?
Broek RO-ZU| Creme jasje met bloemenvoering | Waterval jasje Object | Blouse/ringetjes Primark | Tasje Vintage | Ketting wereld winkel | zonnebril Lucardi

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.