Spring outerwear

HELLO SPRING Hallo lente en alle leuke dagen, weekendjes, heerlijk weer, ijsjes, goede tijden die er aan gaan komen! :) Ik ben echt een lente kind, ik houd ervan om zonder jas naar buiten te lopen..nu is dat misschien nog iets te koud, maar mijn winterjas heb ik allang niet meer aan! Vandaag droeg ik over mijn vest een spijkerjack en twee loszittende sjaals, comfy en warm (genoeg)!


In de lente kan het soms nog best koud zijn, daarom draag ik net zoals in de herfst best veel laagjes. Zo kan je je winterjas een keertje laten hangen..die ben ik na een tijdje toch wel weer zat namelijk! Het vest wat ik aan heb is van achter langer dan van voren en zo bedacht ik me net dat hij perfect zal staan bij een van mijn leggings die ik niet wist te combineren..tot nu! :)

De laatste tijd is mijn voornemen om meer kleur dragen echt gelukt. Dagelijks draag ik nu meer kleurtjes..alhoewel ik een total black outfit met witte/grijze accenten nooit achter laat. Ik denk dat ik gewoon te veel van zwart houd, het is zo classy! Maar hey, tot nu gaat het goed. Zelfs draag ik mijn gekleurde Vans erbij.
Wat draag ik?
Spijkerjack Geisha | Vest oma gebreid | Broekje/ketting Pieces | Riempje Action | Shirtje H&M | Gympen VANS | Sjaal met bloemen en vlinders Mirale | Gebreide sjaal (?!)

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.