Roomtour a la Allicia


HELLO MTV AND WELCOME TO MY CRIB Cribs, het programma waarin bekende sterren hun huis laten zien. Van zwembad tot dure bmw's..vandaag laat ik jullie mijn kamer zien. Geen zwembad of bmw's in mijn kamer (wat ook erg lastig gaat)..maar wel mijn sieraden collectie en de plek waar vandaan ik mijn blogposten schrijf! :)


My lovely bed. (& jazeker, dat zijn kerstlichtjes)
In mijn kamer heb ik twee lange kasten, van bijna onder tot boven, met allemaal plankjes erin. In de linker kast heb ik al mijn sieraden..die er nu al bijna niet meer inpassen! Alles ligt op kleur, zilver, goud, rose, zomerarmbandjes, kettingkjes..erg makkelijk s'ochtends. In de rechterkast heb ik al mijn make-up, nagellak, parfum en random accesoires zoals zonnebrillen en kleine tasjes. Zonder deze kast, zou mijn kamer er echt veeeeeeeel rommeliger uitzien. Echt een te goede oplossing. :)

Dit doosje is van GUCCI, hier zat eerst een bril in, maar nu gebruik ik hem als daily make-up mandje. Zo hoef ik niet elke dag alles bij elkaar te zoeken. Jaja, liever lui dan moe.
Kledingrek, die jullie al hebben kunnen zien uit mijn andere blogpost. ''I like my money  right where I can see it, hanging in my closet" - Carrie Bradshaw

Mijn kleine bureau verstopt achter m'n kledingrek in mijn kamer. Hier zit ik vaak mijn blogposten te schrijven (als mijn bureau niet vol ligt met boeken, schoolpapieren etc haha) Op mijn bureau heb ik een handig kastje waar ik al mijn DIY spullen in heb zitten!
En we eindigen de roomtour met mijn stereo (kan niet zonder) en schilderij! Ik vind het schilderij zo geweldig. De kleuren, de afbeelding, de tijger leunend op de vrouw haar schouder, het heeft iets artistieks, daar houd ik wel van! De dromenvanger die er hangt, heb ik nog niet zo heel lang. Ik heb hem pas gekocht in de wereldwinkel, daar hebben ze altijd zulke leuke spulletjes! :)

Dit was mijn kamer aka roomtour! Hopelijk vinden jullie mijn kamer net zo leuk als ik.

xxxx, Allicia-Maria
 ps. nog een foto dan, van een van mijn laatste outfitposts, die ik ook in mijn kamer gemaakt heb.

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.