High Tea + tip

ZOETELIEF Afgelopen weekend ben ik samen met mijn zus naar Denbosch geweest voor onze eerste hightea ervaring. & I can tell you, it was damn goood. Overladen met scones, cakejes, broodjes en om vooral niet te vergeten: the thea. Natuurlijk moest ik net op zo'n leuk moment mijn camera vergeten, gelukkig mocht ik de camera van mijn zus lenen..oh want wat zag het er (lekker) fotogeniek uit.

S'ochtends voordat we naar Zoetelief in Denbosch gingen hebben we niet uitgebreid ontbeten. Puur omdat we het zonde vonden als we nog vol zaten van het ontbijt haha! Tijdens de high-tea konden we zoveel mogelijk thee drinken als we wilden, ze kwamen de potjes thee,  die je krijgt, bijvullen als ze leeg waren. Voordat wij aan de High tea begonnen namen we eerst een glaasje prosecco (wat niet ingebrepen was) Na een halfuurtje begonnen we al echt vol te raken, het lijkt misschien niet ''veel'', maar het is meer dan genoeg! We hadden zelfs nog een paar dingen laten staan!
Wil jij ook een keertje high tea-en, kijk dan eens op voucher.nl of vakantieveilingen voor leuke high tea arrangementen, die niet eens zo heel duur hoeven te zijn. :) Het is echt zooo lekker en leuk om te doen met vriendinnen! #qualitytime

Het was echt een super gezellig dag/weekend, na de High tea ben ik samen met mijn zus nog even de stoffenmarkt op geweest en heb ik stof voor mijn galajurk gekocht voor een schoolopdracht.
Wat hebben jullie gedaan dit weekend?
XX

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.