Go with the flow(ers)Flowers oh flowers Het weer deze week is zo heerlijk, 18 graden, heerlijk zonnetje en dat in halverwege Maart! Goed excuus om mijn mooie nieuwe bloemetjes broek aan te doen. Ik denk dat deze outfit van nu af aan bij mijn ''favorieten'' lente looks hoort. Vooral door de lichtere kleurtjes, die ik haast nooit draag en ja..vind het zo blij & romantisch staan! :)

Een van de vele trends voor de lente zijn: bloemetjes print. Bloemetjes print is nooit out of style vind ik, het blijft lief leuk en vrolijk. Who doesn't love flowers? Bij de H&M zie je nu ook weer veel rokjes en crop tops met madelief printjes.Wat draag ik?Blouse Sain Tropez | Gestreept hemdje WE | Broek Zara | Schoenen DIVIDED by H&M | Ketting Pieces

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.