Flower bomb

FLORAL PANTS & HAPPY THOUGHTS Hellooo, een hele goede stralende morgen! Wat een heerlijk weertje is het vandaag toch weer. Gister ontving ik mijn pakketje van Zara, en sinds ik als goede voornemen had om wat meer kleur te dragen, had ik besloten om deze liefelijke ''floral pants'' te bestellen. Ik word gewoon alleen al blij als ik het printje zie..laat de lente maar komen!


Het broekje kocht ik in de sale voor maar 7,99 en met verzendkosten iets van 13, geen geld!  Hij is erg mooi afgewerkt, paspel zakken, splitjes onderaan en vanbinnen heeft hij voering. En had ik al verteld over de pasvorm? Hij zit echt onwijs lekker, net een strakke joggingbroek!! Hemels. 

Houd mijn blog goed in de gaten voor een outfit post met dit schattige bloemenbroekje! Waar zouden jullie hem mee combineren? 

XX, Have a nice day! :)

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.