Face of today

F A C E OF T O D A Y
 I'm wearing;
Eyeliner maybelline master precise | Le volume de chanel mascara | Hema wimperkruller | Creamy lipstick ''blushed again'' van miss sporty| Miss sporty wenkbrauw potlood

De mascara van Chanel is een aanrader, prijzig, maar goed! Mijn review al gelezen? :)  Verder draag ik mijn nieuwe creamy lipstick van Miss sporty..deze vind ik heel erg fijn uitstmeren en nog budgetproef ook. Wel mogen ze de verpakking die erom zit ietsjes handiger maken, ik trok zo de bovenkant van mijn lippenstift eraf! (Heb ik weer) Verder is het in het bezit hebben van een wimperkruller nooit slecht, het geeft je wimpers een mooie krul, wat ik zelf erg prachtig vind. Dit is zo ongeveer mijn dagelijkse make-up die ik draag..ookal heb ik vaak dagen dat ik helemaal geen make-up draag! (:

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.