ART.IS.NOT.A.CRIME

EXPRESS YOURSELF Er zijn zoveel manieren om jezelf & je talent te laten zien. Daarom vind ik het altijd zo nice om graffiti tegen te komen. Het verhaal erachter alleen al, maakt me nieuwsgierig..bijvoorbeeld een groep vrienden, die s'nachts weggeslopen zijn uit huis, om ergens, ongezien hun creaties te spuiten op een muurtje. In Arnhem waar ik op school zit, kom ik regelmatig echt gave graffiti-tekeningen tegen..ik denk dat ik ze maar eens moet gaan fotograferen?! :) Anyways, dit is mijn look van afgelopen vrijdag, toen ik langs deze muur kwam, moest ik hier wel mijn outfit foto's maken..wat ben ik ook een hipster eigenlijk haha.Wat draag ik?
Polkadot overal H&M | Blouseje Just-B | Kanten top Geisha | Ketting cadeautje | Jasje Vintage |
Rugzak Primark

Art is not a crime, hoe zou een stad er uitzien als alles er clean uit zag? Saai.

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.