Valentine's red

I AM THE ONE Over precies twee weken is het valentijnsdag..Een dag waarop je misschien een valentijnskaart krijgt en je daarna plotseling als verassing meegenomen wordt naar Parijs voor een romantisch diner voor twee, waar de avond afgesloten word met een kus voor de Eiffel toren. Oh..nee wacht? Dat gebeurt alleen in films. Ik zit waarschijnlijk, zoals 12329393 anderen, cozy met een bak ijs voor de tv, zoetsappige films te kijken..

Valentine's red pants, gecombineerd met een liefelijk bloemetjes blouse met daarover mijn I AM THE ONE t-shirt. Die aan de voorkant erg soepel valt en aan de achterkant zit tricot. Ik maakte mijn outfit af met een bijpassende kleurige ketting. (hé ik draag kleur!! #bijzonder #feest) 
Wat draag ik?
Blouse Vintage | Shirt Not the same | Broek Only | Blazer Mexx | Vest door oma gebreid | Plateauschoenen H&M

Ga jij dit jaar eindelijk je valentijn vertellen dat je hem leuk vindt? Of houd je totaaal niet van deze dag? (of RAISE YOUR HAND IF YOU HAVE A HOPELESS CRUSH ON SOMEONE YOU CAN NEVER CALL YOURS aka harry styles)

With much love, xoxo
Allicia-Maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.