This season...

SEASONS CHANGE & SO DO WE Dit weekend heeft mijn kamer een kleine make-over gehad..ik heb eindelijk een kledingrek, waar ik al mijn lievelings items aan kan hangen yay! Dat was ergens ook wel nodig, want mijn kledingkast..daar kan niks meer in. Oeps. Ik vind kleding weg doen zo zonde, want tja..ooit komt het weer in de mode, kan je het net zo goed bewaren..toch? Anyways, dit zijn de items die ik het meest draag/ gedragen heb dit seizoen. (craving summer, huuuuryy up)

Denim/Fur vind ik een prachtige combinatie. Lovelove.
Vintage Playsuit van mam // selfmade vest, >outfit post 
Lange blazer met fringle sjaal
Jasje van Forever 21  // Blouse van H&M
Dit jasje staat super mooi bij mijn groene geblokte zaraskort.

Wie is er in voor een ''Room-tour'' in mijn nieuwe kamer? Let me know, laat een comment achter! (:
XO' Happy weekend folks!

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.