Style from the streets

STREETSTYLE, YOUR OWN STYLE Wanneer de fashionweeks aan de gang zijn komen ook de streetstyle foto's weer voorbij..wat ik altijd super gaaf vind om te bekijken. Iedereen heeft weer een andere kledingstyle en manier van dragen. Super tof om te zien dat mensen een eigen manier daarin hebben. Regelmatig kom ik op straat ook echt de vetste combinaties tegen..die mij dan weer inspireren! Ik vraag me dan wel eens af..zou ik ook mensen inspireren?

Wat is style voor mij? Mezelf uiten en laten zien wie ik ben..In deze outfit draag ik dan ook 2 items die ik zelf ontworpen en gemaakt heb! Het vestje en broekje heb ik zelfgemaakt, waar ik nog steeds erg blij mee ben, ik weet zeker dat ik deze items ook nog over een paar jaar geweldig vind! Het broekje is van sky en denim. De voorkant kan ook open en is in  drie panden gemaakt, net voor dat extra effect! Zouden jullie zoiets kopen als het in de winkel lag? :)
Love life dream today, mijn droom is om een goede ontwerper te worden..en natuurlijk een succesvolle blogger 
Wat draag ik?
Jas Bandolera | Vest&Broekje zelfgemaakt | Shirtje&Hoed H&M | Blouse Vintage | Armbandjes Etos

Lots of love, Allicia-Maria
xox

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.