Striped navy blue

SOMETHING BLUE Van kobaltblauw naar aquablauw, blauw blauw blauw blijft een mooie combinatie met wit. Wit, blauw en streepjes..de typische navy look! Het gilletje wat ik draag heb ik al best een tijdje , alleen wist ik niet echt waar ik hem nou mee moest combineren. Vanochtend moest ik hem van mezelf gewoon een keertje aantrekken, (want ik vind hem zo tof!) wat op deze combinatie uit kwam.

Foto's maken en bewerken blijf ik een van de leukste dingen vinden. Outfit foto's maakt mijn beste vriendin meestal..maar voordat ik mijn blog had, maakte ik erg vaak foto's op de timer. Ik wilde mijn camera een beetje uitproberen en deze foto's kwamen er uit..op de timer! :)

Wat draag ik?
Fluffy vest Primark | Marine gilletje Esisto | Broek H&M | Gestreept hempje WE | Rugzak primark

Lots of love, Allicia-Maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.