New goodies

SPARKLING JEWELRY Altijd leuk als je thuiskomt na een lange examendag en er pakketjes klaar liggen om open gemaakt te worden! Ohh wat houd ik toch van cadeautjes en onverwachtse pakketjes. Vorige week had ik namelijk de supertoffe winactie van Sarah gewonnen, prachtige sieraden! Ik was dus toen ook dolblij toen ik dit pakketje in de gang zag liggen..het was me gewoon aan het opwachten!

Deze ketting vind ik denk ik het mooiste sieraad wat ik gewonnen heb..ondanks dat het een statement ketting is past hij bij veel kleding combinaties. Zelf vind ik hem erg tof staan bij denim/fur! :)
Ook ontving ik deze prachtige hangers! Normaal draag ik nooit hangers in mijn oren, omdat, ja, best tragisch, mijn oorbel gaatje aan een kant van een hanger is uitgescheurd doordat ik ergers achter bleef hangen. (De nachtmerrie van elke oorbel drager niet?!) Gelukkig zijn deze totaaaal niet zwaar en ik voel ze helemaal niet ''hangen'' als ik ze in heb. lovelove vind ze prachtig!
Als laatste kreeg ik van Sarah deze onwijs schattige rose kleurige armbandjes, cute! 

Gister was mijn laatste examendagje, ik moest een jurkje maken (patronen/proefmodel/jurk zelf) binnen 3 dagen! Vrijdag heb ik de uitslag..maar voor nu, heb ik ook eindelijk vakantie! woohoo :)

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sieraden?
Liefss, xx

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.