Happy Valentine's

KISSES & MUCH LOVE  Verliefd zijn is maar een raar iets. Je ziet iemand langs lopen en vervolgens vliegen er allemaal vlindertjes door je buik die vervolgens je hoofd op hol jagen en waardoor je de gekste dingen 24/7 in je hoofd haalt. Ja jongens, het is vandaag weer eens 14 Februari en ik ben er volkomen van overtuigd dat dit een volkomen dood normale dag word. Stiekem hoop ik nog steeds dat ik onverwachts word ontvoerd naar een romantische date in het buitenland > Parijs klinkt goed in mijn oren haha. 


Natuurlijk is het altijd leuk om verrast te worden of om op een date te gaan op Valentijnsdag zelf ?! Hopelijk word het geen awkward date voor je..haha. Voor het geval dat jou dag anders verloopt..don't let idiots ruin your day. Wijze tip van Allicia, maak van elke dag een feestje, want vandaag is niet veel anders dan andere dagen. Hebben jullie plannen voor vandaag? Have a good day! xox

Hoe mijn dag er vandaag uit ziet? Nou het liefste lig ik nu in mijn bedje met een warme kop thee met honing. Nu denk je vast, heartbroken? Niet eens, haha! Ik moest weer eens, net anderhalve week voor een belangrijk examen op school een dikke keel-ontsteking krijgen. Eigenlijk hoor ik nu hard lerend op school te zitten..maar dat gaat hem niet worden voor mij. Koorts, keelpijn misselijk all the way..Ik duik zo dadelijk weer heeerlijk mijn bedje in.

ps. coffee is my valentine this year 
''Life is too short to drink crappy coffe and cry over boys who don't care''

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.