Crocodile phone case

CLASSY PHONE Al een tijdje was ik opzoek naar een basic, classy phonecase. Zoals jullie heel misschien wel weten, houd ik heel erg van schattige beertjes, maar ja, niet voor elke gelegenheid is hij ''geschikt''. Totdat ik dit mooie hoesje van www.hoesjes.nl zag..moest ik hem hebben! :) Ze hadden tot mijn verbazing een erg groot assortiment, voor verschillende telefoons, meestal vind ik niet zo snel hoesjes voor mijn telefoon...Untill this time, happy!

De verzending van deze webshop is erg snel, na een dag had ik hem al binnen. Het eerste wat me opviel toen ik het hoesje uit de verpakking haalde (wat trouwens goed verpakt zat) was dat het erg goede kwaliteit was. Meestal zijn telefoon hoesjes van slecht materiaal wat gauw stuk gaat.. en dan moet je net zo iemand hebben als mij..ik laat mijn telefoon echt te vaak vallen! In de binnenkant zit nog een extra vakje waar ik mn OV in kan doen, te handig, want nu heb ik hem altijd in mijn jaszak zitten..dat ik hem nog niet verloren ben is een wonder haha!
Wat voor telefoon hoesje hebben jullie? 
ps. als je nog opzoek bent naar een hoesje en je kan nergens slagen, check dan deze site, ze hebben voor elk type mobiel verschillende hoesjes! :) Zelfs voor de Samsung Galaxy S4 Mini.

xoxo, allicia-maria

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.