7 Minute work-out

GET FIT FOR LIFE NOT JUST FOR SUMMER  Een van de goede voornemens die je begin van het jaar jezelf oplegt en die voornemen die je jezelf na een paar maanden weer aanpraat. Uiteindelijk, zit je nog steeds achter je laptop te bloggen of iets onbelangrijks te doen achter facebook.  Daarom heb ik een work-out voor jullie, die niet eens zo lang duurt en je daarna gewoon weer bezig kan gaan met wat je aan het doen was.. Jaa, het duurt .maar 7 minuten, ja 7 minuten, je leest het zeker wel goed. 


Wat houdt de 7 minute work-out app in?
De 7 minuten work-out app is te downloaden in de app en google playstore..ja een app! Een app die precies bij houdt wat je moet doen. Van jumping jacks tot muurzitten. Je zal denken..7 minuten..dat is vast een flut work-out, maar guys, dat is het niet! Je word er degelijk wel moe van en het is super goed voor je conditie. Naar mate je het natuurlijk doet en je wordt er beter in kan je deze work-out meerdere keren op een dag doen, zo kan je je conditie echt verbeteren! Tussen de opdrachten die je moet doen, zitten soms 30 sec rust, alles wordt aangegeven..ik zeg downloaden!

Jumping Jacks / Wallsitting / Push-ups / Crunches / Step-ups / Squats / High-knees-running/  Push-up with rotation / Side planking  Zijn de opdrachten die voorbij komen!

Stay Healthy:
Smooooth als een smoothie! Gezond en lekker! (: 
& nog een andere reden, om vaker te sporten...jezelf belonen met leuke cadeautjes. Wauw, deze nikes zijn geweldig. Ook leuk voor dagelijks:) 
Hier nog een filmpje van Alli Simpson die de 7 minute work-out voordoet! Hebben jullie wel eens van deze app gehoord & doen jullie wel eens zulke work-outs? :)
''wow, ik heb echt spijt van die work-out'' - nooit gezegd door iemand. 

xoxo, much love

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.