10 random facts about me

POKEMON, WHATS'APP, WEIRD STUFF & meer. 10 random feitjes over mezelf.. al een beetje  benieuwd naar de persoon achter dit blog?

Random fact 1.
Soms, voel ik me net een pokemon. Een pokemon? Ja, een pokemon..de laatste twee jaar ben ik super veel veranderd. Als ik foto's terug kijk, denk ik echt van: ''Wow was ik echt zo!!'' Zelfs als ik foto's van 3 maanden terug zie. Raar is dat, hebben jullie daar ookal last van? Of ben ik gewoon een apart geval? Edit; vroeger, twee jaar geleden, was ik nog blond, kort haar, (raar), heeel anders.

Random fact 2.
Toen ik kaartjes voor het zogenaamde One Direction concert in mijn handen kreeg..kon.ik.maar.niet stoppen met lachen. Mijn kaken deden er zeer van, normale fangirls huilen hun oogballen eruit, maar ik kon alleen maar lachen. I just like to laugh. :))

Random fact 3.
Op een dag kwam ik erachter dat ik koffie heel lekker vond (en met name ijskoffie mmm) Ik dronk soms wel 6 koppen koffie op een dag!! Nu drink ik alleen s'avonds gezellig met de familie een kopje koffie.
foto van weheartit
Random fact 4.
Iedereen beweert dat ik elfenoren heb. Elforen zijn cool. :(

Random fact 5.
Als ik erg moet lachen, gaan mijn neusgaten op en neer, net een neusvleugel orkest. #genant #weird

Random fact 6.
Ik ben een pro in het spammen van mensen op What'app, als je mobiel ineens als een gek gaat trillen en je 15 geluiden achter elkaar hoort waar vervolgens je telefoon van vastloopt, dan is Allice in the building.

Random fact 7.
Ik heb mijn haren in bijna alle kleuren gehad (binnen anderhalf jaar oei), zwart, aubergine, paars, roodbruin, blond, donkerblond, bruingrijs <dat was een foutje haha!

Random fact 8.
Ik laat Gyzeh, mijn hond, altijd uit op mijn skateboard, win win situatie. (mijn pennyboard is zo mooi)

Random fact 9.
Ik hou van beertjes.


Random fact 10.
Het is het hele jaar door kerst in mijn kamer, mijn bed is namelijk nog steeds voorzien van schattige kerstlichtjes.

Dit waren 10 random facts about me, waarschijnlijk nog niet eens de raarste haha! :) Misschien dat er nog wel een 2.0  komt..

XOXO
^ 2 years ago

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© SALAD OF VOGUE. Design by Fearne.